FINANCIEEL
JZD kan uw bedrijf op financieel gebied ondersteunen door bijvoorbeeld het uitvoeren van een financiŽle scan. Een analyse van de kosten, opbrengsten, sterke en zwakke punten. En een advies waar het beter of goedkoper kan. Waar besparingen zijn te realiseren. Door bijvoorbeeld eens grondig te kijken wat u allemaal voor verzekeringen heeft afgesloten, welke abonnementen inmiddels overbodig zijn geworden. Of u te wijzen op mogelijkheden voor omzet-groei.

Wij kunnen liquiditeitsbegrotingen voor u opstellen of met u doornemen. Een systeem opzetten, waar binnen u op ieder moment weet waar u aan toe bent en waar u staat. Zodat u altijd direct de juiste beslissingen kunt nemen. En niet slechts eens per jaar als de accountant u weer komt vertellen dat het volgend jaar toch echt beter moet gaan.

JZD stelt projectbegrotingen op en controleert of u op schema ligt met uw uitgaven en inkomsten. Wij voeren rendementsberekeningen uit en adviseren u tevens hoe wij tegen de investering en het rendement aankijken. Wij begeleiden aanvragen van financieringen, groot en klein. En wij helpen u in het financierings-traject om de juiste beslissingen te nemen. Ook als het even wat moeilijker gaat.

Belt of mailt u ons gerust eens om te kijken wat wij in uw situatie kunnen betekenen.


**LET OP: Vanwege de grote toename van het aantal vragen omtrent financiŽle problemen bij zowel particulieren als bedrijven, hebben wij een pagina opgezet waarop u meer informatie kunt krijgen. Bijvoorbeeld als u als particulier een achterstand in uw rentebetaling voor uw hypotheek heeft opgelopen. Of voor uw bedrijf, dat bijvoorbeeld een teruglopende omzet heeft of niet meer voldoet aan de financieringslasten. Heeft uw bank u overgedragen aan de afdeling Bijzonder Beheer of Intensief Beheer of wilt u dat juist voorkomen? Wij helpen u met advies en begeleiding op maat! Om de pagina met meer informatie te openen klikt u hier.**

HOME
JURIDISCH
FINANCIEEL
FISCAAL
ADVIES
INTERIM
NIEUWS
CONTACT

CONTACT

JZD Zakelijke Diensten
Veenderweg 62-A
NL - 6712 AC Ede
0318 - 611 004
info@jzdzakelijkediensten.nl

© 2005-2013 - JZD Zakelijke Diensten