INTERIM
Het kan zijn dat het in uw bedrijf of organisatie even niet zo lekker loopt. En misschien is dat een understatement en lijkt het nog veel erger te zijn.

Uw bedrijf is misschien (te) snel gegroeid, of groeit juist niet snel genoeg. U wilt zich eigenlijk met uw vak bezig houden. Of u weet wel dat er een of meerdere problemen zijn, maar niet exact waar. Dat moet opgelost worden, maar dat vereist een goede aanpak. En de tijd en ervaring om die op te stellen en uit te voeren. En waarschijnlijk heeft u die tijd niet. Of die ervaring niet.

Wij kunnen u (tijdelijk) delen van dat werk uit handen nemen. Wij leggen veelal binnen korte tijd de vinger op de zere plek. En zijn in staat daar wat aan te doen. Het geheel te herstructureren of te reorganiseren. En in de meeste gevallen is dat niet zo'n omvangrijke operatie als u nu wellicht denkt.

Er zijn interim-managers die even door uw organisatie heenrennen, of snijden. Er worden hier en daar wat doelstellingen bijgesteld, wat personeel ontslagen en op korte termijn lijkt het er beter op geworden. U blijft achter met een onbehaaglijk gevoel en een flinke declaratie. Zo zijn wij niet. Wij zoeken en benoemen de daadwerkelijke problemen en kijken met u hoe we die het beste kunnen oplossen. En als u bijvoorbeeld iemand moet ontslaan, maar u heeft er zo'n goede band mee, zoeken wij daar een goede oplossing voor. Of wij zoeken een goede plek voor zo'n werknemer. Zodat u met een goed gevoel achterblijft. En verder kunt.

Vaak helpt het om een onafhankelijke partij met een frisse blik naar uw situatie te laten kijken. Zo'n partij zijn wij. En wij kijken niet alleen, maar pakken de situatie ook aan. Zodat u snel weer op een goede en prettige manier zaken kunt doen. En kunt blijven doen.

Belt of mailt u ons gerust eens om te kijken wat wij in uw situatie kunnen betekenen.
HOME
JURIDISCH
FINANCIEEL
FISCAAL
ADVIES
INTERIM
NIEUWS
CONTACT

CONTACT

JZD Zakelijke Diensten
Veenderweg 62-A
NL - 6712 AC Ede
0318 - 611 004
info@jzdzakelijkediensten.nl

© 2005-2013 - JZD Zakelijke Diensten