FISCAAL
Wij zijn in beginsel geen administratie-kantoor waar u eens per kwartaal de welbekende doos bonnen brengt die wij dan voor u gaan inboeken. Wanneer u daar wel naar op zoek bent, kunnen wij u overigens goede bedrijven aanraden op dat gebied. Wat wij wel doen, is met u kijken naar die kwartaaloverzichten.

Of liever nog voordat het kwartaal of jaar is afgelopen. Want dan heeft u alle beslissingen al genomen. Wij kijken liever vanaf het begin mee, en tussentijds. Zodat u weet waar u staat en waar u aan toe bent. En de juiste beslissingen kan nemen. En als u ze dan neemt, u ook weet waarom het de juiste beslissing is.

JZD werkt voor u aan fiscaal-vriendelijke en gedegen oplossingen voor uw fiscale vraagstukken. Wij adviseren ook startende ondernemers over de best mogelijke fiscale constructie.

Wij werken tegen een beduidend gunstiger tarief dan de gemiddelde accountant. Die dan ook nog eens vaak puur cijfermatig naar uw jaarrekening en onderneming kijkt. Wij maken echter graag de commerciŽle omslag met u. En kijken wat die cijfers echt voor u betekenen. En hoe het eventueel beter kan. Wanneer u wilt, en niet alleen als de jaarrekening gereed is.

Belt of mailt u ons gerust eens om te kijken wat wij in uw situatie kunnen betekenen.
HOME
JURIDISCH
FINANCIEEL
FISCAAL
ADVIES
INTERIM
NIEUWS
CONTACT

CONTACT

JZD Zakelijke Diensten
Veenderweg 62-A
NL - 6712 AC Ede
0318 - 611 004
info@jzdzakelijkediensten.nl

© 2005-2013 - JZD Zakelijke Diensten