JURIDISCH
Misschien loopt u tegen een juridisch probleem aan. Of wilt u die voorkomen. Maar het is uw vak niet om daar mee om te gaan. Het kan u veel tijd en energie kosten, die u beter kunt besteden.

JZD helpt u graag ervoor te zorgen dat de kans dat u een juridisch probleem krijgt, zo klein mogelijk is. Dat doen wij door sluitende contracten of voorwaarden voor u op te stellen. Of te adviseren wanneer u een contract moet ondertekenen. Veel zaken waarvan u wellicht denkt dat u een duur advocatenkantoor in moet schakelen kunnen wij voor u behandelen.

Ook een geschil kunnen wij in de meeste gevallen buitengerechtelijk voor u oplossen. En als buitengerechtelijk toch niet mogelijk blijkt, kunnen wij uw belangen in de rechtbank behartigen.

En als er in een later stadium in uw zaak een advocaat vereist zou zijn, kunnen wij u eventueel binnen ons netwerk een advocaat op dat vakgebied aanbevelen. Die we kennen en waarvan we al weten dat die de juiste persoon is, in uw zaak.

Maar, zoals gezegd, in veel gevallen kunnen wij de zaak behandelen. Vaak tegen een fors gunstiger tarief dan het gemiddelde advocatenkantoor. Daarnaast hoeven wij ons niet voor iedere declaratie in te lezen in uw dossier. Want wij zijn persoonlijk betrokken en weten wie u bent en wat uw zaak inhoudt. En dat is wel zo geruststellend.

Belt of mailt u ons gerust eens om te kijken wat wij in uw situatie kunnen betekenen.

** Voor juridische vragen c.q. geschillen rondom huur of verhuur van woningen of bedrijfspanden, hebben wij een aparte pagina. Daarop kunt u zien wat wij daarin voor u als huurder of verhuurder kunnen betekenen. Om die pagina te bekijken klikt u hier. **

HOME
JURIDISCH
FINANCIEEL
FISCAAL
ADVIES
INTERIM
NIEUWS
CONTACT

CONTACT

JZD Zakelijke Diensten
Veenderweg 62-A
NL - 6712 AC Ede
0318 - 611 004
info@jzdzakelijkediensten.nl

© 2005-2013 - JZD Zakelijke Diensten