HUURDER
Als huurder kunt u weleens tegen een probleem met uw verhuurder aanlopen. Soms is dat makkelijk op te lossen. Maar soms loopt het allemaal wat moeilijker. Op zulke momenten kunt u JZD inschakelen. U heeft een betrouwbare en ervaren partner aan ons. Wij hebben een ruime ervaring in het voorkomen of oplossen van huurgeschillen. Een probleem kan u veel tijd en energie kosten, die u beter kunt besteden.

JZD verzorgt voor huurders uiteenlopende zaken, zoals begeleiding rondom de huurprijs, verhaal bij schade aan uw eigendommen, of staat bij in geval van onenigheid over de beŽindiging van het huurcontract. Wij werken altijd snel, doelgericht en adequaat. Mocht het noodzakelijk zijn, dan kunnen wij overgaan tot dagvaarding van uw verhuurder of u bijstaan in een eventuele gerechtelijke procedure.

Wij werken zowel voor particuliere huurders van woonruimte als voor bedrijfsmatige huurders van kantoor- of winkelruimte. Door onze ruime ervaring hebben wij altijd een passende oplossing voor uw probleem.

Het allerbeste is natuurlijk problemen zoveel mogelijk te voorkomen. Wij kunnen u daarbij bijvoorbeeld helpen door u te adviseren voordat u het huurcontract ondertekent.

Wij kunnen u tevens helpen te zoeken naar een geschikte locatie. Ook daarvoor kunt u vrijblijvend contact opnemen om eens te informeren naar de mogelijkheden.

Wij werken voor gunstige tarieven, die fors lager zijn dan bijvoorbeeld die van een advocaat. In overleg kunnen wij eventueel een totaalprijs voor u maken, zodat u weet waar u aan toe bent.

Belt of mailt u ons gerust eens om te kijken wat wij in uw situatie kunnen betekenen.

HOME
JURIDISCH
FINANCIEEL
FISCAAL
ADVIES
INTERIM
NIEUWS
CONTACT

CONTACT

JZD Zakelijke Diensten
Veenderweg 62-A
NL - 6712 AC Ede
0318 - 611 004
info@jzdzakelijkediensten.nl

© 2005-2013 - JZD Zakelijke Diensten