VERHUURDER
Als verhuurder kunt u weleens tegen een probleem met een van uw huurders aanlopen. Soms is dat makkelijk op te lossen. Maar soms loopt het allemaal wat moeilijker. Op zulke momenten kunt u JZD inschakelen. U heeft een betrouwbare en ervaren partner aan ons. Een probleem kan u veel tijd en energie kosten, die u beter kunt besteden.

JZD verzorgt voor verhuurders uiteenlopende zaken, zoals incasso van achterstallige huurpenningen, verhaal bij schade aan uw eigendommen, of onenigheid over de beŽindiging van het huurcontract. Wij werken altijd snel, doelgericht en adequaat. Mocht het noodzakelijk zijn, dan kunnen wij overgaan tot dagvaarding van uw huurder of u bijstaan in een eventuele gerechtelijke procedure.

Wij werken zowel voor beleggingsinstellingen als particuliere verhuurders. Op het gebied van bedrijfsmatig onroerend goed of voor verhuurders van woonruimte. Door onze ruime ervaring hebben wij altijd een passende oplossing voor uw probleem.

Het allerbeste is natuurlijk problemen zoveel mogelijk te voorkomen. Wij kunnen u daarbij helpen door het opstellen van sluitende contracten. Verder kunnen wij u ondersteunen bij het vinden of screenen van een huurder.

Wij kunnen tevens het gehele beheer van uw panden voor u verzorgen. Ook daarvoor kunt u vrijblijvend contact opnemen om eens te informeren naar de mogelijkheden.

Wij werken voor gunstige tarieven en kunnen in overleg een totaalprijs voor u maken, zodat u weet waar u aan toe bent.

Belt of mailt u ons gerust eens om te kijken wat wij in uw situatie kunnen betekenen.

HOME
JURIDISCH
FINANCIEEL
FISCAAL
ADVIES
INTERIM
NIEUWS
CONTACT

CONTACT

JZD Zakelijke Diensten
Veenderweg 62-A
NL - 6712 AC Ede
0318 - 611 004
info@jzdzakelijkediensten.nl

© 2005-2013 - JZD Zakelijke Diensten